långhelg.

hääärligt lång helg har det minsann vart :) på fredagen var jag, linn & jocke barnvakt till mina systrar :) det va riktigt mysigt! sammanfattningen av den långa helgen är väl att jag har ätit pizza 4 gånger, haft fest & vart med älskling! det var min helg det. ja juste :) tack alla som va med i fredags! det var riktigt trevligt<3
idag började dagen med att jag försov mig (y) nu sitter jag i skolan åså, sov hos linn å brorsan inatt :D riktigt kul, å älskling kom efter jobbet och pratade en stund <3 och nu har jag typ panik, vet inte hur det blir med sommarjobb ;s jag vägrar vara i stallet i 4 veckor, och tar jag inte det så åker hästarna bort så jag inte har något sommarjobb alls! :/ kulkul.. aja vi får väl se hur fan det blir, just nu vill jag bara sova heeeeeela sommarlooovet! är så sjukt trött, kunde inte somna igår heller :/..
jaja, nu ska jag inte sitta här å klaaga.. har ju fortfarande lite kvar att fixa i psykologi (y) men ikväll blir det storhandla med mamma och sen vidare hem till brorsan & linn igen :D 

festbild


JAG VILL HA TILLBAKA MITT LÅNGA HÅR!

sofi<3jocke

gud vilken härlig dag :) har varit massa massa sol. & sen så har de blåsigt, men det har ändå vart ganska varmt :D jaja, har varit i skolan hela dagen. sista lektion va idrott.. å jag var inte de minsta taggad! men jag va med ändå :) sen vart det att åka hem & äta, duscha osv. sen iväg till bussen :D å nu är jag hos jocke, han typ gör någonting? haha jaja och jag har pluggat lite :) inte svårt alls tror jag. så provet imorgon kommer gå prima hoppas jag!

underbara dag.

ojoj, jag har tammetusan helt glömt att jag gjort blogg! haha :) kom på det nu när jag satt å kolla runt!
jaja idag har vart en trevlig dag :) vaknade upp hos jocke :) sen skola hela långa dagen, fick sluta tidigare för att jag hade gjort klart allt i alla ämnen :) så gick med mickan & patricia å kolla på cykel till mickan :D jag hitta en massa fina cyklar som jag vill ha! så nu blir det allt att övertala mamma att vi ska köpa en ny cykel till mig :)
sen när jag kollat på cyklar med dom så ringde mamma & det vart att åka hem :) skööönt. duschade & åt. sen somnade jag när jag skulle plugga! å älskling ringde & väckte mig, snällt ;) haha. så nu är jag vaken igen (y) å väntar på att älsklingen ska komma :) han skrev snart? men snart kan ju vara allt ifrån 5 min till 5 timmar ;) 
jaja, tack för en underbar dag allihopp!
                                                        
ge mig sommar & sol! <3


RSS 2.0